Rabbids Wild Race

Ubisoft4.3147,771 Evaluări

Rabbids Wild Race este un joc online de rulare multiplayer creat de Ubisoft, unde 32 de jucători concurează pentru a fi ultimul Rabbid în picioare al jocului. Folosiți jetpack-ul dvs. pentru a evita obstacolele și iepurii care trag asupra ta Zburați cât de mult puteți și colectați stele și monede înainte ca ceilalți Rabini obraznici să le obțină! Asigurați-vă că utilizați acele monede în magazin și deblocați ținute minunate pentru a vă personaliza personajul. Îmbracă-ți Rabbid-ul și pregătește-ți jetpack-ul, este timpul să concurezi!

Cum se joacă:

Puteți juca Rabbids Wild Race cu mouse-ul sau cu tastatura.

Săriți pentru a zbura cu jetpack-ul sau alergați pe podea pentru a vă deplasa mai repede. Evită capcanele, obstacolele și dușmanii și fii ultimul jucător în picioare care câștigă cursa!

Salt - Faceți clic pe mouse sau pe bara de spațiu
Selectați - Faceți clic pe mouse

Sfaturi și trucuri:

  • Fiți conștienți de momentul de rupere a scutului de protecție nervoasă. Acest moment este evidențiat de o barieră albă. Dacă treci bariera, toți ceilalți 31 de iepuri pot sări acum pe capul celorlalți, lovindu-te dacă ești lovit!
  • Stelele pe care le aduni pe parcurs pot fi folosite pentru a debloca un armor cool în meniul principal. Cu această armură, poți fi lovit o dată în plus în următoarea alergare!
  • Cu monedele pe care le colectați în timpul jocurilor, puteți debloca ținute minunate pentru Rabbid-ul dvs. în magazin. Combinați pălării răcoroase, precum o pălărie vikingă, și ochelari împreună cu restul ținutei dvs. pentru a vă face Rabbidul dvs. unic! Puteți chiar debloca niște mustăți reci.

Despre creator:

Rabbids Wild Race a fost creat de Ubisoft. Acesta este primul lor joc aici pe Poki!