Shell Shockers

Blue Wizard Digital4.52,114,680 Evaluări

Shell Shockers, denumit și shellshock.io, este un shooter 3D multiplayer bazat pe ouă. În joc, te lupți împotriva altor ouă online cu arme. Shell Shockers are trei moduri de joc și peste 40 de hărți diferite. De asemenea, acum este posibil să vă personalizați complet oul cu culori, pălării, ștampile și echipament. Intră în luptă purtând un Eggk-47, RPEGG sau un Crackshot. Nu uitați să folosiți power-up-urile făcând clic pe pepița de pui din partea de jos și asigurați-vă că spargeți celelalte ouă în luptă! În Shell Shockers, puteți vedea și KDR (Kill Death Ratio). Cu cât KDR este mai mare, cu atât mai bine. Deoarece înseamnă că ai mai multe ucideri decât morți. Dacă ești competitiv, compară-ți KDR cu prietenii tăi și asigură-te că al tău este cel mai ridicat.

Joacă acum Shell Shockers online gratuit pe computerul tău aici pe Poki. Nu este necesară descărcarea, doar jucați jocul direct în browser. Pe site-ul nostru, puteți juca și Shell Shockers în modul ecran complet. Bucurați-vă de vânătoarea de ouă aici pe Poki!

Moduri de joc

Echipe

Există 2 echipe, o echipă roșie și o echipă albastră. Lucrează împreună cu echipa ta pentru a ucide jucătorii celeilalte echipe. Puteți schimba echipe doar dacă cealaltă echipă are mai puțini jucători. Echipa cu cele mai multe ucideri va câștiga meciul!

Gratuit pentru toți

Toți jucătorii luptă unul împotriva celuilalt. Nu trebuie să ezitați când vedeți un ou, doar trageți în el fără să stați pe gânduri. Jucătorul cu cele mai multe ucideri la final va câștiga meciul.

Captula the Spatula

Acest mod de joc este similar cu faimosul mod de joc „capture-the-flag”. Cu toate acestea, acum steagurile sunt schimbate cu spatule aurii. Fură spatula adversarilor și întoarce-o în spatula ta. Acest mod este, de asemenea, bazat pe echipe. Spatula va fi aruncată la moarte, ridicați-o fie pentru a o recupera, fie pentru a continua călătoria coechipierului căzut!

Arme

Există 7 arme principale diferite din care să alegeți; EggK-47 (pușcă de asalt), Scrambler (pușcă), Free Ranger (pușcă de lunetist semi-automat), RPEGG (lansator de rachete), Whipper (SMG), crackshot (pușcă de lunetist cu șuruburi), Tri-Hard (explozie cu 3 runde) Pușcă de asalt). Vei avea un Pistol ca armă secundară. Folosiți-vă ouăle pentru a cumpăra camuflaj și pentru a vă personaliza armele.

Cum să joci Shell Shockers?

  • Deplasați-vă folosind WASD. Continuați să priviți în jur cu cursorul pentru a identifica inamicii.
  • Trageți-vă în inamici folosind clic stânga al mouse-ului și folosiți LShift pentru a ținti.
  • Utilizați bara de spațiu pentru a sări
  • Folosește Q pentru a arunca o grenadă
  • Folosiți R pentru a vă reîncărca arma
  • Folosiți E pentru a schimba arma

Câte hărți are Shell Shockers?

Shell Shockers are în prezent peste 40 de hărți diferite de jucat și încă mai sunt disponibile altele noi.

Este posibil să obțineți un shell invizibil în Shell Shockers?

Din păcate, aceasta este doar o eroare... Sau este piratată?! În acest caz, considerăm că este înșelat, așa că nu o să vă spunem cum:).

Cine a dezvoltat Shell Shockers?

Shell Shockers este dezvoltat de Blue Wizard Digital. Un alt titlu al Blue Wizard Digital este sugarshock-io.

Dacă vă plac Shell Shockers, vă poate plăcea și Venge.io sau oricare dintre aceste alte Jocuri cu Impuscaturi de pe Poki. Vrei să descoperi mai multe jocuri grozave? Consultați pagina de pornire Poki cu cele mai recente jocuri ale noastre sau începeți descoperirea pe pagina noastră popular-games.