Subway Surfers

Kiloo4.5460,458 Evaluări
Subway Surfers este un joc clasic de alergare fără sfârșit creat de Kiloo și Sybo, în care alergi pe șinele de metrou și încerci să îl eviți pe polițistul furios. Ai abilitățile necesare pentru a alerga pe șinele de metrou? Va trebui să muncești mult în jocul oficial Subway Surfers. Încearcă-l și ajută-i pe Jake, Tricky și Fresh să fugă de Inspectorul morocănos și de câinele lui. Va trebui să te ferești de trenuri, tramvaie, obstacole și de alte lucruri pentru a alerga cât poți de repede în acest joc de alergare fără sfârșit. Adună monede pentru a debloca bonusuri și echipamente speciale care te vor ajuta să alergi și mai departe de fiecare dată în Subway Surfers pe Poki!
 
Faceți slalom pe străzile însorite ale orașului Seul, Coreea de Sud, în cea mai recentă actualizare a jocului Subway Surfers! Fugiți cât de departe puteți prin orașul plin de viață, luminat de lămpi de neon. Această oprire a Turneului Internațional Subway Surfers vă va face să visați la străzile futuriste din Seul!
 
Comenzi:
Săgeată la stânga/la dreapta - Mișcă-te spre stânga sau spre dreapta
Săgeată în sus - Sari
Săgeată în jos - Rostogolește-te
Spațiu - Activează hoverboard-ul
 
Sfaturi și trucuri:
- Adună toate literele din Vânătoarea de cuvinte pentru a primi o Cutie misterioasă.
- Folosește un hoverboard pentru a te proteja de accidente.
- Deblochează upgrade-uri pentru a prelungi puterea Jetpackurilor, Super tenișilor, Magnetului de monede și Multiplicatorilor!
 
Despre creator:
Jocul Subway Surfers este creat de Kiloo și Sybo din Danemarca.
Subway Surfers face parte din lista de Jocuri de Indemanare oferite.

Obține aplicația

  • Google Play logo
  • App Store logo