Subway Surfers

Kiloo4.5730,467 Evaluări
Subway Surfers este un joc clasic de alergare fără sfârșit creat de Kiloo și Sybo, în care alergi pe șinele de metrou și încerci să îl eviți pe polițistul furios. Ai abilitățile necesare pentru a alerga pe șinele de metrou? Va trebui să muncești mult în jocul oficial Subway Surfers. Încearcă-l și ajută-i pe Jake, Tricky și Fresh să fugă de Inspectorul morocănos și de câinele lui. Va trebui să te ferești de trenuri, tramvaie, obstacole și de alte lucruri pentru a alerga cât poți de repede în acest joc de alergare fără sfârșit. Adună monede pentru a debloca bonusuri și echipamente speciale care te vor ajuta să alergi și mai departe de fiecare dată în Subway Surfers pe Poki!
 
Fii alături de Jake, Tricky și de toată gașca într-o vacanță tropicală în călduroasa și colorata insulă Bali! În cea mai recentă actualizare a jocului oficial Subway Surfers World Tour, va trebui să treci pe planșa de surfing pe lângă cascade, temple, peșteri și multe altele. Cât de departe o să te ducă vibrațiile insulei indoneziene?
 
Comenzi:
Săgeată la stânga/la dreapta - Mișcă-te spre stânga sau spre dreapta
Săgeată în sus - Sari
Săgeată în jos - Rostogolește-te
Spațiu - Activează hoverboard-ul
 
Sfaturi și trucuri:
- Adună toate literele din Vânătoarea de cuvinte pentru a primi o Cutie misterioasă.
- Folosește un hoverboard pentru a te proteja de accidente.
- Deblochează upgrade-uri pentru a prelungi puterea Jetpackurilor, Super tenișilor, Magnetului de monede și Multiplicatorilor!
 
Despre creator:
Jocul Subway Surfers este creat de Kiloo și Sybo din Danemarca.
Subway Surfers face parte din lista de Jocuri de Indemanare oferite.

Obține aplicația

  • Google Play logo
  • App Store logo