}

Subway Surfers

Kiloo & SYBO4.412,863,952 Evaluări

Subway Surfers este un joc clasic de alergători fără sfârșit. Jucați în rolul lui Jake, care navighează în metrou și încearcă să scape de inspectorul morocănos și de câinele lui. Va trebui să ocoliți trenuri, tramvaie, obstacole și multe altele pentru a ajunge cât de departe puteți în acest joc de alergare fără sfârșit. Colectați monede pentru a debloca power-up-uri și echipamente speciale pentru a vă ajuta să mergeți mai departe de fiecare dată în Subway Surfers. În plus, monedele pot fi folosite pentru a debloca diferite personaje și panouri. Cu ajutorul tastelor, puteți personaliza personajele și vă puteți îmbunătăți hoverboard-urile cu puteri speciale. Nu uitați să completați premiile, deoarece acestea vă dau chei. În „MyTour” puteți colecta recompense în urma finalizării zilnice de vânătoare de cuvinte. Puteți găsi și misiuni acolo. Subway Surfers a fost creat de Kiloo și Sybo în 2012. Și până astăzi este unul dintre cele mai populare jocuri online!

Subway Surfers a devenit HTML5, așa că puteți juca acum jocul pe telefonul mobil și pe tabletă online, în browser, exclusiv pe Poki. Pe lângă asta, vă puteți bucura în continuare de a juca Subway Surfers pe computer. Puteți juca jocul gratuit fără a-l descărca. Dacă sunteți interesat de jocuri similare Subway Surfers, aruncați o privire la Running Games. Bucurați-vă de navigarea aici pe Poki!

Care este cea mai recentă lume?

Turul mondial Subway Surfers continuă în Mumbai. Pregătește-te pentru o destinație fascinantă, demnă de Festivalul Holi, cunoscut sub numele de festivalul Primăverii și festivalul culorilor! În a doua zi a festivalului Holi, oamenii sărbătoresc Rangwali Holi, o bătălie jucăușă gratuită în care îi ungi pe alții cu pudre colorate. Cântați, dansați, vizitați-vă prietenii și sărbătoriți împreună festivalul Holi în Mumbai! Așa că navigați prin Orașul Viselor și străzile sale pline de viață pline de piețe interesante, opriți-vă la verdeața frumoasă și natură și respirați adânc, admirați magnifica Poartă a Indiei - care este numită și Taj Mahal din Mumbai -, urcă-te pe trenul istoric local din Mumbai și meditați la Pagoda Global Vipassana. Mumbai este doar escapada exotică de care ai nevoie!

Cum să joci online Subway Surfers?

Jucați acest joc pe Poki folosind tastatura:

  • Săgeată stânga/dreapta - Deplasați stânga/dreapta
  • Săgeată în sus - Salt
  • Săgeată în jos - Rotiți
  • Spațiu - Activați hoverboard

Puteți juca Subway Surfers online gratuit pe un computer?

Da! Puteți juca jocul gratuit în browser fără a fi nevoie să descărcați jocul. Joacă Subway Surfers folosind tastatura și mouse-ul. Puteți chiar să accesați modul ecran complet pe computer.

Cine a creat Subway Surfers?

Subway Surfers este creat de Kiloo și Sybo, cu sediul în Danemarca. Subway Surfers a atins un record de 1,8 miliarde de descărcări conform Sybo Games (2021).